Aurinkokankaan viehätys

Kuivuu jopa 3 kertaa nopeammin
Super kevyt ja ilmava Hyvin hengittävä kangas

Läpinäkyvästä kankaasta valmistetut vaatteet tarjoavat monia etuja perinteisiin vaatteisiin verrattuna:

  1. Päästää auringon tunkeutumaan iholle - kankaasta ja tilanteesta riippuen 30-70 % auringon säteilystä tavoittaa suoraan iholle!
  2. Se tuntuu erittäin mukavalta - kevyt, hyvin muotoiltu ja joustava - ensimmäistä kertaa käyttäessäsi sitä tuntuu kuin olisit alasti.
  3. Antaa ihon hengittää – tuhannet pienet reiät päästävät ilmaa läpi ja pitävät tunteen raikkaana.
  4. Ne kuivuvat erittäin nopeasti - useita kertoja nopeammin kuin tavalliset uima-asut - loistava valinta lomamatkalle.
  5. Pidempiä rusketusvaatteita voi käyttää kadulla kävellessä, urheillessa tai rannalla aurinkorasvan sijaan. Hyödylliset UVA-säteet ruskettavat ihoa ja auttavat tuottamaan D-vitamiinia, kun taas palovammoja aiheuttavat UVB-säteet estyvät. Näin myös aurinkovoiteet toimivat.
  6. Pidempiä rusketusvaatteita voivat käyttää myös herkkäihoiset ihmiset suojaamaan ihoa rannalla tai pitkiä auringolle altistuessaan. Voit myös uida niillä, sillä kangas näkyy muutamassa minuutissa uinnin jälkeen.
  7. Ne näyttävät siisteiltä. Koska ilman printtiä läpikuultava kangas olisi myös osittain läpinäkyvä, joten suunnittelijoiden on luotava kankaaseen silmiinpistävä kuvio. Kuvio pettää silmää niin paljon, ettei se näe vaatteiden läpi.

Aurinkokankaasta tehdyn vaatteen rusketusvaikutus toimii parhaiten, kun kangas on tiukasti ihoa vasten. Pieni venytys pakottaa kankaan huokoset avautumaan enemmän, jolloin aurinko pääsee paremmin iholle.

Vinkki : Jos kokosi on kahden koon välillä, valitse pienempi, jos haluat parhaan rusketusvaikutelman.

Kahden tyyppisiä kankaita

Parkituskankaita on kahta tyyppiä. Yksiväriset ruskettavat puuvillaa sisältävät kankaat, joissa on erityinen kudosrakenne, läpäisevät 30-60 % UV-säteilystä. Virossa valmistetut yksiväriset Smarttan T-paidat ja mekot valmistetaan tällaisesta kankaasta.
Muut kankaat, jotka ovat erittäin ilmavia ja peitetty kuviolla, jotta silmä ei näe niiden läpi, päästävät läpi jopa 70 % UV-säteilystä tilanteesta riippuen. Tämä tapahtuu, jos kangas on tiukka ja ihoa vasten. Ranta- ja muut ultrakevyet kesävaatteet valmistetaan tällaisesta kankaasta.

Mitä odottaa

Älä unohda, että huolimatta siitä, että kangas on ruskea, sen peittämät kehon osat eivät rusketu yhtä nopeasti kuin paljas iho. Viikon intensiivisen rusketuksen jälkeen eteläisellä rannalla saattaa tuntua, ettei vaikutusta ole ja ruskettuneet rannat ovat selvästi näkyvissä. Itse asiassa kankaan alla paljastunut iho on palanut ja kankaalla suojattu iho on vaaleampi, mutta silti ruskettunut.

Tärkeä vinkki: Tasaisemman rusketuksen saavuttamiseksi siirrä ompeleita ja nauhoja ajoittain hieman eri paikkoihin.

HUOM! Melko tasaisen, ns. "nudistirusketuksen" saavuttamiseksi se osa, joka ei jää rusketusvaatteiden alle, tulee peittää sopivan vahvuisella aurinkosuojavoiteella.

Rusketus ilman helmiä

Turvallinen rusketus

Ihmisen iho on herkkä auringon säteilylle. Kun se tulee rusketuksen, ole varovainen mieluummin kuin liian optimistinen. Erittäin voimakkaan auringonsäteilyn tai erityisen herkän ihon tapauksessa voit käyttää pitkiä rusketusvaatteita. Aurinkosuojavoiteiden tavoin ne estävät haitallisen UVB-säteilyn ja sallivat hyödyllisen UVA-säteilyn ruskettaa ihoa kohtalaisesti. Lue lisää turvallisesta rusketuksesta täältä .

Patentti

Myymälässämme myytävän rantavaatekankaan luoja on myös hakenut sille patentin, jonka voit lukea täältä .