Asiakaspalaute

Lue, mitä muut asiakkaat ovat kirjoittaneet kokemuksistaan.

Matkustaminen läpiruskettavissa vaatteissa antaa uusien paikkojen löytämiselle aivan uuden maun. On niin mukavaa, kun asiakkaamme jakavat tämän ilon myös kanssamme!

Anne Kaja Thaimaassa

Hyvä asiakas Anne Kaja kirjoitti meille Thaimaasta: "Kiitos mahtavista tuotteista, Smarttan! Läpiruskettavat vaatteet sopivat Thaimaan ilmastoon erinomaisesti. Niitä voi käyttää niin rannalla, skootteriretkillä kuin viidakkopoluillakin 😁 Käytän niitä joka päivä ja kaikkialla täällä Thaimaassa. Aurinko ei tee hallaa ja ne ovat myös erittäin kauniin värisiä. Todella mukava setti, sopii kaikenlaisiin seikkailuihin." Iloitsemme yhdessä Annen kanssa ja toivotamme hänelle seikkailurikasta lomaa jatkoa!
Anne on pukeutunut:
Aurora läpiruskettavaan kaftaaniin
Aurora läpiruskettavaan mekkoon

Smarttan läpiruskettaviin mustiin leggingseihin

Kristi Kreikan saarella suosikkiläpiruskettavassa mekossaan

408974371_955672133232829_1737794199152701896_n.jpg__PID:376d35ad-522a-47ab-8f5d-4ea5cd2bfe4b

Kristi kirjoitti meille: "Olen onnellinen, että löysin Smarttanin ja teidän upeat tuotteenne. Ne ovat huomiota herättävillä kuoseilla, niin ilmavia, että mahtuvat aina mukaan ja mikä tärkeintä, suojaavat auringolta. Tällä hetkellä suosikkini on Storm läpiruskettava mekko. Sen sivuilla olevien nappien ansiosta siinä voi käyttää monia eri tyylejä – pitkä, puolipitkä, lyhyt, vinottainen, olkaimilla tai ilman. Ehdottomasti korvaamaton lämpimässä ilmastossa ja miksei myös Suomen aurinkoisena kesänä 😊" Suurkiitos teille, Kristi! On todella mukava saada tällaista palautetta.
Kristillä on kuvassa Storm läpiruskettava mekko

Anneli Filippiineillä: "Etelälomalla et tarvitse muuta!"

419732906_926395606160482_8399667425531230847_n.jpg__PID:966e659d-8051-4ac2-8988-ecadfc931b37

Anneli kokeili pitkän Filippiinien matkansa aikana erilaisia Smarttanin läpiruskettavia tuotteita ja materiaaleja: "Tärkeimmäksi osoittautui pitkähihainen pusero skootteriajelulla, se suojasi hyvin, piti tuulta ja iho ei palanut." "Aurinkoasut ovat myös todella mukavia, olin yllättynyt, mutta todellakin ilman rusketusrajoja. Lisäksi ne kuivuvat nopeasti uinnin jälkeen. Bikinien alaosa voidaan tarvittaessa peittää sidottavalla huivilla, mutta topilla voi kävellä ympäriinsä pelkäämättä, että näyttää liian alastomalta 🙂" "Yhteenvetona olen erittäin tyytyväinen ja aion ehdottomasti ostaa lisää vaatteita!" Suurkiitos sinulle, Anneli, hauskaa ja ilahduttavaa palautetta! ❤ Annelilla on kuvissa yllään:
Smarttan pitkähihainen läpiruskettava pusero Terrakota Mandala
Sabrr läpiruskettavat haremihousut
Amalfi läpiruskettava toppi
Blue Amalfi läpiruskettava huivi

419706504_926396626160380_6160296950514796274_n.jpg__PID:67966e65-9d80-418a-8289-88ecadfc931b

Age Antsov kehuu läpiruskettavia leggingsejä

Age Antsov Balkanilla 2022-1.jpg__PID:5b48fa24-0daf-47e0-aca1-42898259ec64Age Antsov Balkanilla 2022-2.jpg__PID:865cb156-72e7-456f-a4bc-385fb3b7899f

Erittäin mukavia ja hyödyllisiä koko Balkanin moottoripyöräreissun ajan! Tilasin itselleni Smarttanin läpiruskettavat leggingsit, bikinialaosat ja urheilullisen bikinitopin viime hetkellä ennen moottoripyöräreissua Balkanille - Kroatiaan, Montenegroon, Bosnia ja Hertsegovinaan, Albaniaan. Koska jätin ostoksen viime tinkaan, sain ennen matkaa käsiini vain molemmat housut ja jouduin ottamaan matkalle mukaan tavallisen bikinitopin, mikä tarjosi loistavan vertailukohdan. Esimerkiksi Montenegrossa Tara-joella rafting-retkellä ollessani pystyin hyppäämään nopeasti virkistävään uimiseen (Smarttanin leggingsit, Smarttanin bikinialaosa ja tavallinen bikinitoppi), ja huomasin, että jopa leggingsit kuivuivat täysin paljon nopeammin kuin tavallinen bikinitoppi, mikä lopulta sai minut todella vilustumaan.
Sain urheilullisen bikinitopin myöhemmin ja olen testannut sitä nyt innokkaasti koko kesän myös Turkin matkalla, enkä ole saanut sillä rusketusrajoja. Koko setin käyttäminen mahdollistaa sujuvasti uinnin jälkeen pitkien ja jopa moottoripyörävaatteiden pukemisen uudelleen, koska ne kuivuvat niin nopeasti uudestaan ja hengittävät kuin tavallinen alusvaate (ehkä jopa paremmin). Leggingsit tuntuvat ohuilta ja hennolta, mutta ovat yllättävän kestäviä (koirien kynnet, moottoripyörävaatteiden alla käyttäminen jne.). Haluaisin itse kovasti kokeilla tätä uutta pitkähihaista Smarttanin paitaa kuumalla säällä moottoripyörävaatteiden alla, se voisi varmasti olla miellyttävä.

Suurkiitokset, rakas Age, että jaat kokemuksiasi. Toivotamme teille paljon jännittäviä matkoja jatkossakin ja iloitsemme suuresti, jos myös meidän oma tuotteemme, Virossa ommeltu pitkähihainen paita, tulee osaksi läpiruskettavaa kokoelmaanne.

Age on kuvissa Smarttanin verkkokaupasta ostetuissa Santorini läpiruskettavissa leggingseissä.

Smarttanin fani Varvara

Varvara Bizjukova Portugalissa kesällä 2023-4.JPG__PID:5f029dd9-55ec-49c2-8936-7f438c00b28b

"En voi sanoa olevani tyytyväinen. Ei, se olisi vähättelyä! Tunnen itseni erinomaiseksi, ja onneni ei tunne rajoja. Parasta, mitä ihmiset ovat keksineet, on SPF-suojalla varustettu kangas! Hurraa! Toivon, että Smarttan ilahduttaa meitä jatkossakin uusilla malleilla ja väreillä!" Näin on jakanut Smarttanin asiakas Varvara Bizjukova innostustaan meidän läpiruskettavista vaatteista Instagramin tarinoissaan🥰 Olemme erittäin iloisia siitä, että joku on niin tyytyväinen ja tekee sosiaalisessa mediassa tällaista mainosta Smarttanille. Otin Varvaraan yhteyttä ja tiedustelin lisää. "Kokemukseni teidän vaatteidenne kanssa alkoi vuosi sitten. Mennessäni lomalle Montenegroon, Budvaan otin mukaan kaksi läpiruskettavaa uimapukua (yksi- ja kaksiosainen). Olin todella kiinnostunut siitä, miten voi päivettyä sellaisen puoliläpikuultavan kankaan läpi. Kangas on enemmän kuin hieno verkko, joka antaa veden valua nopeasti kehon ohi, joten vaatteet kuivuvat nopeammin. En uskonut silmiäni, kun näin uimapuvulla peitetyllä iholla päivityksen. Todella, mitään jyrkkiä siirtymiä ei ollut! Olin enemmän huolissani paljaasta auringon polttamasta ihostani, vaikka käytin jatkuvasti aurinkovoidetta. Niinpä päätin investoida terveyteeni ja laadukkaaseen lomaan. Mennessäni tänä kesänä lomalle Portugaliin, jossa on vielä kuumempi ja tarvitaan aurinkovoidetta molempien säteilyn tyyppien suojaamiseen, ja jonne suunnittelin matkustavani minimaalisen matkatavaran kanssa, päätin ottaa mukaan VAIN Smarttanin vaatteet. Ja minulla oli oikeassa! Kuumana päivänä kehoani suojasivat pitkät vaatteet - housut ja poncho. Jopa rankkasateessa tämä älyvaate ei pettänyt minua. Kuivuin nopeammin kuin aviomieheni, joka pukeutui tavallisiin vaatteisiin. Iltaisin ei ollut kylmä, huolimatta ohuesta verkkoaineesta. Muuten, mikään ei paista näiden ohuiden vaatteiden alta läpi, sananmukaisesti! Ja lempiaiheeni😀 Kuten edelliselläkin lomalla, mutta tällä kertaa erityisen onnistuneesti, hämmästyin ympärilläni olevia matkakumppaneita mennessäni veteen pitkissä vaatteissa! Todella, märät läpiruskettavat vaatteet pitävät kehon lämpötilan kauemmin matalalla, välttäen kehon ylikuumenemista, mutta samalla ne eivät muutu raskaiksi kuten tavallisista kankaista vaatteet. Suurin ilo älykkäistä rantavaatteista on se, että ne vievät matkalaukussani minimaalisesti tilaa ja koko loman ajan olen varustettu erilaisilla yhdistelmillä älykkäästä garderobistani. Tietenkin myös päivetys oli täydellinen ja iho ei palanut. Säästimme myös rahaa voiteissa! Oli erittäin rauhoittavaa, kun ei tarvinnut jatkuvasti uusia kerrosta voidetta kaikilla kehon osilla."

Aime Santorinin leggingseillä ja Smarttanin pitkähihaisella paidalla

Aime Sinimaa Viron rannikolla.jpg__PID:d965b7be-f005-4b63-a3dc-4791fe31e158

"Lähetän teille rantaotoksen, jossa yhdistin Santorinin leggingsit Smarttanin pitkähihaiseen paitaan. Kuva on otettu kotoisalla Viron rannalla, mutta tarve tällaiselle yhdistelmälle syntyi itse asiassa käydessäni Gran Canarialla, missä minulla oli kaksi vaihtoehtoa: istua keskipäivällä varjossa tai peittää itseni pyyhkeellä ja maata sen alla. Koska rakastan aurinkoa ja rantaa, ja yleensä saavun rannalle juuri keskipäivällä. Niinpä palattuani kotimaahan tilasin heti leggingsit ja pitkähihaisen paidan."

"Rantalaukussani on aina, niin kesällä kuin talvisella aurinkolomalla, läpiruskettava uimapuku, mekko, bikinit, leggingsit ja pitkähihainen paita. Nyt odotan, että Santorinin haaremihousut ja sarongi tulevat jälleen myyntiin – 60+ naiselle nekin olisivat hyvät, ja ehkä vielä yksi uimapukukin!"

"Tuo pitkähihainen paita on ihana - niitä minulla on hankittuna jopa 2 kappaletta! Koska matkustan yleensä vain käsimatkatavaralla, en voi tarpeeksi ylistää, kuinka kevyitä ja vähän tilaa vieviä nämä vaatteet ovat. Ja tietenkin se, että ne kuivuvat niin nopeasti, on mahtavaa. Koska en ole koskaan ollut ns. aurinkovoiteiden käyttäjä, vaan olen käyttänyt enemmän kookosöljyä, näiden vaatteiden kanssa jää myös öljyäminen pois. Mikä voisi olla parempaa!"

"Viimeksi lapsenlapsen kanssa rannalla ollessani ajattelin, että harmi, ettei lapsille ole tästä materiaalista pitkiä vaatteita - aurinkosuojaksi. Hehän leikkivät koko ajan vedessä. Olisi niin hyvä, jos heidän vaatteensa kuivuisivat yhtä nopeasti kuin minun vaatteeni. Koska mielestäni lasten UV-suojalla varustetut vaatteet eivät kuivu niin nopeasti. Mutta kolmevuotias tyttö sai tuolloin pukea ylleni pitkähihaisen paitani ja mummo antoi mennä sillä veteenkin. Kahdelle ystävättärelleni olen myös kertonut läpiruskettavista vaatteista - no joo, sen jälkeen kun he palasivat auringonpolttamalta lomalta. Ja tiedän, että hekin tilasivat itselleen näitä vaatteita, mutta valitettavasti emme ole vielä tänä kesänä yhteiskuvaan päässeet."

Smarttanin paita Azoreilla

Ulli Karu Azoreilla Portugalissa elokuu 2023 3.jpeg__PID:ed3b98b0-8e3d-415b-bf2c-4b24de9c9bd9

"Smarttanin paita oli Azoreilla matkustamiseen täydellinen." Hyvä asiakkaamme Ulli kävi tutkimassa Portugalin saariryhmää Atlantin valtameren keskellä. Hänellä oli mukanaan Smarttanin pitkähihainen läpiruskettava paita.
Ulli kirjoitti meille lisäksi: "Kun oli viileämpää, käytin sitä alimmaisena kerroksena. Erityisesti vuoristossa sää oli vaihteleva. Kun aurinko tuli esiin, saatoin ottaa päällimmäisen kerroksen pois eikä tarvinnut voidella itseäni, vaan saatoin jatkaa vaellusta. Kauniisti kuvioitu paita sopi hyvin myös kaupunkilomalle."

SUURI kiitos teille, hyvä Ulli, matkakokemusten ja kuvien jakamisesta!

Jos sinäkin suunnittelet matkaa, ota ehdottomasti mukaan Smarttanin imeväisestä läpiruskettavasta kankaasta valmistettu setti. Ommeltu Virossa!

Löydät sen täältä .

Jos olet mies, löydät itsellesi mukavasti hengittävän ja puuvillaa sisältävän läpiruskettavan t-paidan. Nämäkin on ommeltu Virossa!

Haaremihousut Israelissa, Meksikossa ja Teneriffalla

Inga Rõõm1.jpg__PID:138ae8d7-5125-464d-ad3b-98b08e3d115b

"Ilman näitä housuja en olisi selvinnyt siellä kuumuudessa!"

Smarttanin matkusteleva asiakas Inga lähetti meille kuvia upeista retkistään: "Mutta housut aina jalassa. Ilman niitä ei ole elämää lämpimässä maassa." Inga lisäsi: "Minulla on suonikohjuja ja päivitän yksityisesti teidän tuotteissanne. TOIMII!
Koska marraskuussa on tulossa matka Thaimaahan, tarvitsen näitä vaatteita ehdottomasti lisää. Tietenkin käytän niitä myös kotona koko ajan.... Superohuet, käyn niissä myös uimassa ja vesilajeissa. Todella siistiä ja tarpeellista liiketoimintaa teillä!"

Ingan kirje lämmitti Smarttan-tiimimme sydämiä suuresti, suurkiitos.

Kuvat on otettu Israelissa, Meksikossa ja Teneriffalla. Inga käyttää läpiruskettavia Storm-haaremihousuja.

Ruth Kroatissa Smarttanin paidassa

369264085_816526780480699_1437430441825695071_n.jpg__PID:dcfce559-8930-49ed-8a3d-f39bafb7d9b3Ruth Rappold Dubrovnikissa, Kroatiassa 2. heinäkuuta 2023.jpeg__PID:c26918ba-fab9-4297-a3e5-9dd0509bcead

Smarttanin rakas asiakas Ruth: "Matkustaessani kesällä Etelä-Euroopassa paras ratkaisu oli ohut pitkähihainen läpiruskettava paita - ei tarvinnut aurinkovoidetta, ei ollut kuuma ja sain juuri niin paljon aurinkoa kuin halusin. Suuret kiitokset Smarttanille! 🙂"

"Toivon, että talvella pääsen lämpimälle maalle ja voin siellä snorklata pitkähihaisessa paidassa. Snorklatessa hartiat palavat erittäin helposti, mutta tällainen paita on super."

Ruth harmitteli, ettei hänellä vielä matkan aikana ollut meidän minileggingsejämme, mutta hankki ne heti matkan jälkeen: "Olen ollut Smarttanin asiakas yli kaksi vuotta. Kaapissani on useita t-paitoja, haaremihousut, leggingsit, urheilutoppi, poncho ja kaftaani. Nyt tilasin pitkähihaisen paidan ja matkan jälkeen myös minileggingsit. Rakastan aurinkoa, liikkumista auringon alla ja oleilua meren rannalla. Kesäpäivinä menen koiran kanssa rannalle jalassani Smarttanin leggingsit ja ylläni urheilutoppi - ei tarvitse vaihtaa vaatteita ja uinnin jälkeen sekä toppi että leggingsit kuivuvat nopeasti. Jos nautin rannalla hieman enemmän auringosta, laitan ylleni Smarttanin t-paidan tai ponchon. Mutta ehdottomat suosikkini ovat haaremihousut, joita käytän ulkona ja sisällä myös talvella, ne ovat vain niin mukavat❤️" Kuvat Dubrovnikista, Kroatiasta, heinäkuu 2023

Pitkähihainen setti - ihanteellinen snorklaamiseen!
Mabulin saarella Malesiassa.

348597874_621308456336408_1807372074611459927_n.jpg__PID:893059ed-8a3d-439b-afb7-d9b35063ddaf

Smarttanin asiakas Urve kävi Mabulin saarella Malesiassa ja iloitsi, että mukaan ostettu uusi Smarttanin imeväisestä materiaalista valmistettu läpiruskettava setti on kuumassa maassa erinomainen suojakerros🌴☀🌵 Urven kommentti: "Paras vaatetus pohjoismaiselle henkilölle, joka joutuu etelän polttavan auringon alle! Koska snorklatessa paloivat jalkojen suojaamattomat osat, tilasin myöhemmin myös pitkät housut!" Urve lisäsi, että setti sopii erittäin hyvin myös rantapeleihin, kuten lentopalloon, jota hän rakastaa pelata täällä Suomessa. Suurkiitos, hyvä Urve, että jaoit kokemuksesi kanssamme!❤️ Kuvat ovat Urvesta Mabulin saarella veden päällä olevalla bungalowilla snorklaamassa menossa, ja hänellä on yllään Smarttan Blue Mandala pitkähihainen äpiruskettava paita ja Smarttan Blue Mandala läpiruskettavat minileggingsit 👉

Mare ja Stiina Kroatiassa

347802895_793154248922396_8674744789877507915_n.jpg__PID:e5598930-59ed-4a3d-b39b-afb7d9b35063

Smarttanin ystävät Mare ja Stiina nauttivat Kroaattian auringossa, ja yllään heillä oli, arvatkaapa mitä!, SMARTTANin läpiruskettavat t-paidat😊

Mare: "Paita on hyvästä materiaalista ja mukava. Lisäksi se on pesuystävällinen, säilyttäen värinsä." Tämä palaute tekee meidät erittäin iloisiksi😀 Kiitos, Mare ja Stiina, kuvasta ja kommentista!

Smarttan T-paidat

Kuinka Smarttanin asiakkaat vierailivat Sansibarilla

"Kävimme äitini kanssa Afrikassa Sansibarin saarella. Jos ette tiedä, Sansibarin saari sijaitsee noin 40 km itään Tansaniasta Afrikan itärannikolla ja vain 660 km etelään päiväntasaajasta. Koska kyseessä oli ensimmäinen matkamme päiväntasaajan toiselle puolelle, valmistauduimme siihen huolellisesti. Erityisesti trooppinen aurinko, joka voi vahingoittaa tottumatonta ihoa ja pilata lomamme, sai meidät tutustumaan Smarttanin paitoihin. Äitini on valtava fani, joten hän osti myös uimapuvun ja siihen sopivan sarongin, jota käytti ranta-hameena. Paidat olivat ihania, hienoja, kevyitä ja erittäin tyylikkäitä. Käytin paitaani paljon myös hotellin ympäristössä shortsien kanssa ja aion käyttää sitä myös tulevana kesänä. Erityisen hyödyllisiä paidat olivat snorklatessa, jossa palaminen voi tulla huomaamatta – olimme kaksi tuntia suorassa auringonpaisteessa ja paidat suojasivat meitä täydellisesti. Kiitos Smarttan, että teit matkastamme tyylikkäämmän ja turvallisemman! Suosittelemme lämpimästi Smarttanin paitoja tulevaksi kesäksi ja matkoille trooppisiin kohteisiin!"

Emma Katrina ja Kristiine Siigur.

Lue lisää blogissamme

Svea Kroatiassa

Svea uimassa Kroatiassa.jpg__PID:63ddaf6a-d933-44a2-a270-e64c4d8e7799

Smarttanin asiakas ja rakas ystävä Svea lomaili Välimeren rannalla. Hän kirjoitti meille näin: "Suuri kiitos teille!!! Nämä ovat kaikki lempivaatteitani, käytän niitä joka päivä. Ne kuivuvat todella nopeasti ja tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Pidän todella siitä, että minun ei tarvitse laittaa aurinkovoidetta joka paikkaan. Veneretkipäivänä olin tässä pitkässä paidassa 8 tuntia putkeen, välillä uimme pitkään eri laguuneissa, enkä laittanut mitään muuta kuin kasvoille voidetta ja se oli niin mukavaa. Paita päästi läpi hieman aurinkoa, mutta ei aiheuttanut palovammoja. Vahvistaa erittäin tyytyväinen asiakas."

Svea halusi ennen matkaa ostaa trikoon, mutta koska meillä ei ollut juuri oikeaa kokoa varastossa, hän valitsi itselleen Aurora läpiruskettavan topin ja bikinialaosan. Nämä yhdessä korvaavat trikoon hyvin, ja topilla voi myös kävellä kadulla.

Lisäksi Svea valitsi meidän Smarttanin pitkähihaisen Terrakota Mandala -puseromme, jolla on mukava kävellä kadulla, urheilla ja uida. Tällainen paita on uskomattoman ohut ja KORVAA AURINKOSUOJAN.

On ilahduttavaa saada positiivista palautetta ja nähdä, että Smarttan-rusketusvaatteemme auttavat sinua nauttimaan lomastasi ja auringosta terveellisesti!


Katso topit.
Katso pitkähihaisten puseroidemme kokoelmaa.

Suositut tuotteet

Smarttan
Amalfi läpiruskettava bikinin rintaliivi
€39,90
€35,88
€39,90
Smarttan
Amalfi läpiruskettava uimapuku saumatuetulla yläosalla
€69,90
€69,90
€69,90
Smarttan
Amalfi läpiruskettavat bikinihousut
€39,90
€39,90
€39,90
Smarttan
Smarttan Tan pitkähihainen pusero Terrakota Mandala
€69,90
€69,48
€69,90
Smarttan
Amalfi läpiruskettava mekko
€69,90
€69,90
€69,90
Smarttan
Smarttan läpiruskettava pitkähihainen paita Moonlight Tropica
€69,90
€69,48
€69,90
Smarttan
Smarttan valkoinen läpiruskettava naisten T-paita
€55,90
€55,90
€55,90
Smarttan
Storm läpiruskettava bikinin rintaliivi
€39,90
€35,88
€39,90
1/8