Meidän tarinamme

Smarttan on perheyritys. Olemme käyttäneet itse ruskettavia rantavaatteita useiden vuosien ajan. Sen tarve syntyi ensisijaisesti perhemiehelle, joka kärsii ärsyttävästä, mutta ei-tarttuvasta ihosairaudesta psoriaasista , luonnollisin ja tehokkain tapa lievittää sitä on ruskettuminen. Koska näitä erikoisrusketusvaatteita piti aina jahdata jostain päin maailmaa ja joskus paketti ei koskaan saapunut perille, tuli kesällä 2018 idea alkaa tarjota näitä kiinnostavia tuotteita täällä Virossa. Uskoimme, että pohjoisesta on todennäköisesti muitakin ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta mahdollisuudesta. Ja kävi ilmi, että niin on!

Alussa meillä oli vain ruskettuneet rantavaatteet - bikinit, uimahousut jne. He saivat heti suosion auringon ystävien keskuudessa, jotka eivät pidä rusketusrannoista. Kesti hieman kauemmin omaksua pidempiä rantavaatteita. Monet ovat kuitenkin jo havainneet, että ranta-alueen ulkopuolella voi ottaa aurinkoa ruskeiden kaftaanien, huivien ja pitkien housujen kanssa. On myös monia erityisen herkkäihoisia ihmisiä, jotka käyttävät rusketusvaatteita aurinkorasvan sijaan. Voit ottaa aurinkoa kohtuullisesti, mutta se ei polta ihoasi.

Otamme itse mielellämme aurinkoa, mutta mieluummin otamme sitä aktiivisesti, kuten patikoimalla ja muilla tavoin ulkona. Siksi aloimme etsiä tapoja tarjota ruskettuja urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita. Löysimme pari luotettavaa yritystä, USA:sta ja Saksasta, jotka valmistavat rusketuspaitoja, mutta valitettavasti Viron markkinat niille ovat niin pienet, että valitettavasti irtotavaraostosta ei tullut mitään.

Vuoden 2020 hyvä uutinen oli, että englantilaisen yhteistyökumppanimme Kinikin valikoimasta löytyi myös urheiluvaatteita - naisten leggingsit ja topit sekä miesten hihaton paita. Mutta vielä puuttui kunnollinen T-paita, jota voisi käyttää niin urheiluun kuin kesällä kävelemiseenkin.

Niinpä aloimme etsiä mahdollisuutta valmistaa omia Smarttan T-paitoja täällä Virossa. Taistelimme useita kuukausia mukavan ja hyvin istuvan leikkauksen kehittämiseksi ja leikkaamiseksi. Tilasimme eurooppalaiselta kangasvalmistajalta erikoisparkituskankaan, joka on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, joka sallii jopa 60 % hyödyllisestä UVA-säteilystä ja estää polttavan UVB-säteilyn.

Kesällä 2020 valmistui ensimmäinen erä itseruskettavia Smarttan T-paitoja, joilla on nyt hauskaa tutustua maailmaan. Suuri kiitos kaikille käyttäjille hyvästä palautteesta, iloitsimme kanssanne!

Seuraavaksi tutkimme, mitkä rusketusvaatteet ovat vielä kadonneet. Meillä oli paljon ideoita, mutta halutuin oli mekko, joten ompelimme keväällä 2022 kivan aurinkoisen kesämekon. Annamme ostajalleen myös ilmavan rusketushuivin. Lisäksi nyt on ilmestynyt uusia löysemmän leikkauksen t-paitoja ja vuoden 2022 lopulla naisille oli valmiina uskomattoman ohuet puserot ja pitkähihaiset minileggingsit FABRIC CREAMIN ASETAAN. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta ensimmäisiltä käyttäjiltä. Erityisen tyytyväisiä ovat asiakkaat, jotka rakastavat levätä etelän kuuman auringon alla!

Meillä on kertynyt paljon ideoita ja unelmia tulevaisuutta varten, toteutamme niitä vähitellen. Lämmin kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!


Paljon iloa auringon toivotuksesta

Tiigisoonien perhe Haabneemestä
Merle, Kaido, Mirt, Jorgen ja kutsu Freia

info@smarttan.ee