Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid suosittelevat Smarttanin läpiruskettavia vaatteita!

21 Jan 2024
Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid soovitavad Smarttani läbipäevituvaid riideid! - Smarttan

Mitä tehdä läpiruskettavien vaatteiden kanssa talvella? No tietenkin pakata ne matkalaukkuun tai reppuun ja lentää lämpimään maahan✈️🌴 Toinen vaihtoehto on valmistautua kesään ja hankkia tai suunnitella uusia läpiruskettavia vaatteita. Tämän parissa meidän pieni ahkera tiimimme on viime aikoina työskennellyt. Apunamme ovat olleet kolme loistavaa naista, Carola, Eeva ja Kristel Kanal 2:n ohjelmasta "Kolme naista karavaanissa".

Miten kaikki alkoi? Viime kesänä karavaaniohjelman uutta kautta kuvattiin Italiassa. Koska siellä oli helvetillinen helle, kääntyivät matkailijat ennen lähtöään puoleemme, että auttaisimme heitä läpiruskettavilla vaatteilla, jotka samalla suojaavat myös ihoa. Tietysti, mielellämme! Jokainen sai valita jotain matkalle mukaan!

Seikkailujen jälkeen Italiassa, missä naiset kokeilivat tuotteitamme ensimmäistä kertaa, innostus oli suuri ja palaute niin positiivista, että aloimme yhdessä unelmoida uusista tuotteista ja kuoseista. Ja nyt ensimmäiset yhdessä suunnitellut tuotteet ovat valmiita! 🤩

Katso "Kolme naista karavaanissa" -matkaohjelmaa joko Go3.tv:stä tai Kanal 2:n suoratoistosta.
Smarttanin läpiruskettavat tuotteet Carola Ruunikirjoitus

Carola halusi kokeilla Italiassa pitkähihaista paitaa ja minilegginssejä. Hän valitsi Kuuvalon Trooppisen kuosin. Jo Italiasta Carola kirjoitti meille, kuinka paljon hän pitää tuotteidemme materiaalista ja kuinka mukava niiden kanssa on sekä päivettyä että uida. Hän kaipasi vain saman kuosin sarongia, jota voisi käyttää lisänä, kun tarvitsee suojata jalkoja enemmän, niin palovammilta kuin ihmisten katseilta.

Carola Madis: „Minulle on erittäin tärkeää suojata ihoani ja paras tapa tehdä se, on vaatteilla. Vaatteilla siksi, että useimmat aurinkovoiteet ovat täynnä kemikaaleja, jotka vaikuttavat haitallisesti sekä meidän terveyteemme että esimerkiksi uimaan mennessä koralleihin ja merieläimiin. Monissa paikoissa on jopa kielletty voiteiden kanssa uiminen tai jotkut rannat on suljettu kokonaan, jotta ekosysteemi voisi toipua myrkytyksestä. Olin erittäin onnellinen, kun löysin, että myös Virossa on alettu valmistaa vaatteita, joilla voi suojautua auringolta viettäessään aikaa vedessä, rannalla loikoillessa tai vain ulkona liikkuessa. Vielä parempi oli se, että saimme jopa itse auttaa suosikkikokonaisuuksien luomisessa.

Valitsin kangastani ruunikirjoituksen, lisätäkseni hieman pohjoismaisuutta kuvastaen, että juuri juurtemme vuoksi meidän täytyy suojautua auringolta enemmän, ettemme pala. Tämä kuosi luo myös optisen harhan ja tekee kankaasta läpinäkymättömän, joten en ole joutunut käyttämään mitään sen alla. Pidän myös kankaan keveydestä, minkä ansiosta se kuivuu ihmeen nopeasti ja päästää läpi sekä ilmaa että pienessä määrin auringonsäteitä, jotta saan suojattua ihoani saaden samalla kevyen rusketuksen.“

Carola sai vuoden lopussa upouuden ruunikirjoituksella varustetun kokonaisuuden, johon kuuluu pitkähihainen paita, minilegginsit ja sarong, joita hän sai kokeilla jo Lähi-idän matkallaan. Hän jäi erittäin tyytyväiseksi❤️
Smarttanin läpiruskettava tuunika Eevan Musta

Eeva kokeili kesällä Italiassa kuvauksen aikana läpiruskettavia bikineitä. Ne ovat todella kauniita ja kuivuvat nopeasti, mutta eivät tietenkään suojaa palamiselta. Siksi Eeva päätti matkan jälkeen, että hänen ensimmäinen toiveensa on pitkähihainen musta tuunika. Varoitimme toki, että ilman kuosia oleva kangas, vaikka se olisikin musta, näkyy melko hyvin läpi, koska kangas on erittäin ohut. Läpiruskettavaan kankaaseen on painettava hauskoja kuoseja juuri siksi, että silmää voidaan hämätä. Mutta bikinien tai urheilutopin päälle läpikuultava paita sopii kesällä täydellisesti!

Eeva Esse-Sõõrumaa: "Olen ehdottomasti aurinkovoiteiden käytön kannalla ja intohimoinen aurinkosuojan tarpeen puolestapuhuja. Iho on suurin elimemme, ja aurinko sen suurin vahingoittaja ja ennenaikainen vanhentaja. Mutta rusketus on meille kaikille mieluista, eikö vain? Kysymys on vain siitä, miten siihen pääsee.

Läpiruskettavat vaatteet ovat ehdottomasti hyvä tapa suojautua auringolta samalla kun saavuttaa hieman rusketusta. Varsinkin, kun aurinkovoide kuluu pitkän päivän aikana helposti pois, eikä uuden kerroksen levittäminen tule aina mieleen.

Olen yhteistyössä Smarttanin kanssa suunnitellut mustan tuunikan, joka sopii täydellisesti vetäistäväksi bikinien päälle rannalla tai uima-altaalla. Koska se on melko läpikuultava, en suosittelisi käyttämään sitä aivan alastomana. Mutta jos haluatkin juuri paljastaa luonnollisimman olemuksesi sen alta, niin anna mennä! Klassinen musta ja leijaileva leikkaus tekevät tästä upean tuunikan, joka sopii yhteen mieluisan asukokonaisuuden kanssa."Smarttanin läpiruskettava tuunika Kristelin Retro

Kristeliä nähdään Italiassa kolmen naisen karavaanireissulla useassa kohdassa käyttämässä Balin läpiruskettavaa kaftaania, joka on englantilaisen yhteistyökumppanimme tuote. Valitettavasti uudella kaudella näitä kuoseja ei enää tuoteta. Kristel piti pitkähihaisesta leijailevasta kaftaanista paljon ja halusi suunnitella uuden tuunikan valitsemallaan kuosilla, joka tuli niin hauskasti iloiseksi ja suloiseksi, että se tuli heti kaikkien suosikiksi. Lisäksi tässä mallissa on kaulus edestä enemmän kiinni, koska juuri kaula-alue palaa auringossa nopeasti.

Kristel Aaslaid: "Kolme naista karavaanissa Italiassa antoi meille ihmeellisen mahdollisuuden kokeilla minulle täysin uudenlaista vaatekappaletta. Tuunika, jota voi käyttää bikinien päällä pelkäämättä, että peittäessäsi itsesi rumat rajat jäävät iholle. Kangas on mukava ja hengittää hyvin, samalla suojaten sinua liialta auringolta.

Erityisen mukava se on julkisilla rannoilla, uima-altaiden äärellä – hyvä vaatekappale, jonka voi pitää päällä ja kuljeskella ympäriinsä. Eri tyyleistä löydät varmasti jotain, mitä voit käyttää myös muuten – ei vain rannalla.

Yhteistyössä Smarttanin kanssa suunnittelin pienen "rakkauden kesän" muistuttavan mekon. Hyvä vaate esimerkiksi festivaalille, seppele päähän ja nauttimaan!"

Smarttanin mustat läpiruskettavat leggingsit

Kun Eevan ja Kristelin tuunikat olivat jo työn alla, ajattelimme, että niiden alle sopisivat täydellisesti mustat polven yli ulottuvat leggingsit. Kuten aiemmin mainittiin, yksivärinen kangas paistaa läpi, joten näitä mustia leggingsejä on hyvä käyttää yhdessä tuunikan kanssa, joka on pidempi ja peittää kauniisti housujen yläosan. Samalla ei tarvitse huolehtia alushousuista. Niitä ei tarvita. Mustiin leggingseihin ommeltiin ihonvärinen erittäin ohut vuori, joka hengittää erittäin hyvin ja kuivuu yhtä nopeasti kuin leggingsit itse. Leggingsejä voi mukavasti käyttää urheillessa, kävellessä tai uimassa.

Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään