Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

Kanava 2:n "Kolme naista karavaanissa" -ohjelman uuden kauden kuvauksissa Italiassa Smarttanin vaatteissa

09 Sep 2023
Kanal 2-e KOLM NAIST KARAVANIS uue hooaja võtetel Itaalias Smarttan riietega - Smarttan
Carola Madis: "Italialainen juhannus ja helleaalto auttoivat meitä selviytymään Smarttanin rusketusta läpäisevistä ranta-asuista. 👙 "

 

Ennen uuden kauden kuvausten alkua Italiassa "karavaaninaiset" Carola, Eeva ja Kristel ottivat meihin yhteyttä halukkaina testaamaan Smarttanin läpiruskettavia vaatteita. Italiassa koettiin jälleen todellinen helleaalto tänä kesänä, ja naiset viettivät paljon aikaa auringossa ohjelman kuvauksissa. Olimme iloisia voidessamme auttaa näitä loistavia seikkailijoita tuotteillamme, ja olimme erittäin onnellisia saadessamme heiltä lahjaksi niin upean videon 🥰

Videolla Kristel Aaslaidilla on yllään Balin läpiruskettava kaftaani, Eeva Esselillä Rose Mombayn läpiruskettavat bikinit ja Carola Madisilla oma Virossa valmistettu Smarttan Kuuvalguses Tropica -paita ja minileggingsit.

Kolme naista karavaanissa: mikä se on ja mistä sen voi katsoa?

"Kolme naista karavaanissa" on suosittu TV-ohjelma, jossa kolme valovoimaista naista - Carola, Eeva ja Kristel - seikkailevat ympäri maailmaa, jakavat matkakokemuksiaan ja seikkailujaan. Ohjelmaa voi katsoa Go3.tv:n verkkosivuilla tai suorana tiettyinä aikoina.

Miksi läpiruskettavat vaatteet ovat hyviä matkalle?

Läpiruskettavat vaatteet ovat välttämättömiä matkalla. Ensinnäkin ne päästävät läpi rajoitetun määrän aurinkoa, mikä tarkoittaa, että voit turvallisesti ruskettua vaatteet päällä. Toiseksi ne on valmistettu kevyestä ja hengittävästä materiaalista, joka sopii täydellisesti kuumaan ilmastoon. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja mukavia, ja sopivat täydellisesti sekä ranta- että kaupunkilomille.

Esittely: Keitä ovat Carola Madis, Kristel Aaslaid ja Eeva Esse?

  • Carola Madis on tunnettu virolainen laulaja ja TV-juontaja. Hän on ollut mukana useissa musiikkiprojekteissa ja tunnetaan valovoimaisesta persoonallisuudestaan.

  • Kristel Aaslaid on virolainen laulaja ja näyttelijä. Hän on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa ja tunnetaan ainutlaatuisesta äänestään ja karismaattisesta esiintymisestään.

  • Eeva Esse on virolainen TV-juontaja ja malli. Hän on juontanut useita suosittuja TV-ohjelmia ja tunnetaan valovoimaisesta hymystään ja positiivisesta energiastaan.

Lopuksi

SUURI KIITOS rakkaat Carola, Eeva ja Kristel! ❤ Odotamme innolla uuden kauden esitystä tammikuussa 2024!

Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään