Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

Mikä on suosikkikuosisi?

03 Nov 2023
Milline on Sinu lemmikmuster? - Smarttan

Järjestimme Smarttanin Facebook-sivulla arvonnan, jonka aiheena oli kuviot. Pyysimme asiakkaitamme ehdottamaan uusia kuvioita uusiin "tekstiili auringonvoiteen sijaan" -tuotteisiimme. Osallistujia oli runsaasti, ja saimme paljon mielenkiintoisia, kauniita ja omaperäisiä kuvioehdotuksia. Tässä on lyhyt yhteenveto ehdotetuista kuvioista, ja kutsumme sinut äänestämään niitä kuvioita, joita itse käyttäisit, sekä lisäämään myös oman suosikkisi, jos sitä ei vielä ole listattu.

 

Mikä on ihanteellinen kuvio läpiruskettavalle kankaalle?

Viron tuotetun TEKSTIILI AURINKOVOITEEN SIJAAN -tuotteiden materiaali on uskomattoman ohut ja höyhenenkevyt. Painettu kuvio hämää silmää niin, ettei kangas näy läpi ollessaan ihon vasten. Siksi kuvion tulee olla riittävän kirjava, melko kontrastinen, ja on parempi, jos siinä ei ole suuria yksivärisiä laikkuja.

Lue myös asiakkaidemme palautetta läpiruskettavien vaatteiden käytöstä: https://www.smarttan.fi/pages/klientide-tagasiside

 

Valitse suosikkisi!

Mieti, minkä värisen ja millaisella kuviolla varustetun läpiruskettavan paidan tai asukokonaisuuden kanssa lähtisit mieluiten seuraavalle aurinkomatkalle.

Lähetä kuva suosikkikuviostasi osoitteeseen info@smarttan. Voimme sitten päivittää tätä blogiartikkelia uusilla kuviokuvilla. Ja jos jokin kuvio kerää tarpeeksi faneja, voimme alkaa ommella uusia tuotteita :-).

 

QuizMakerin tietokilpailut
Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään