Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

3 niksiä tasaisen rusketuksen saavuttamiseksi

23 Apr 2021
3 trikki, kuidas saavutada ühtlane päevitus - Smarttan

Instagramissa poseeraavat tytöt näyttävät aina olevan täydellisen tasaisesti ruskettuneita. Se tekee melkein kateelliseksi. Miten he sen saavuttavat? Tässä joitakin vinkkejä:

1. Pue päällesi... ei mitään

Ainoa tapa välttää täysin rusketusrajoja on ruskettaa alasti. Jos sinulla on yksityinen paikka, missä naapurit eivät näe sinua, voit viettää aikaa ulkona ilman rusketusvaatteita. Huom! On olemassa vaara saada auringonpolttama päästä varpaisiin, mikä voi olla hyvin epämiellyttävää. Käytä UV-säteilyn rajoittamiseksi aurinkosuojavoidetta, suojaten erityisen huolellisesti yksityisiä alueitasi. Jos sinulla on enemmän rohkeutta kuin keskiverto virolaisella, voit myös vierailla nudistirannoilla. Virossa on kaksi virallista nudistirantaa – Pärnussa ja Narva-Jõesuussa. Kiinnostuneet voivat vierailla myös Latviassa Saulkrastin rannan eteläosassa sijaitsevalla suurella nudistirannalla. Valitettavasti aina ei voi ruskettaa alasti, sillä useimmilla on siihen vain vähän mahdollisuuksia.

Vinkki: Käytä yksityisyyden takaamiseksi rantatelttaa.

Asenna kotipihallesi rantateltta rajoittaaksesi näkyvyyttä rusketusalueellesi. Rantateltta suojaa sinua vieraiden katseilta ja ansiosta voit makoilla auringossa alasti. Teltta myös pysäyttää tuulen ja mahdollistaa rusketuksen viileämmällä säällä.

kuva_1_90519_240x240

2. Käytä itseruskettavaa voidetta tai käy solariumissa

Solarium on yleensä paikka, jossa voit rauhassa ruskettaa alasti, mutta muista, että solariumia pidetään ihon terveydelle erittäin haitallisena ja se on suurin ihosyövän riskitekijä. Myös solariumlaitteiston puhtaus ei ole aina taattu, koska se riippuu usein edellisten asiakkaiden huolellisuudesta.

Toinen tapa varmistaa tasainen rusketus on levittää se itse. Voit tehdä tämän itseruskettavalla kosmetiikalla. Tämä vaatii huolellista levitystä ja parasta on luottaa ammattilaisen suorittamaan työhön. Tässäkin on omat niksinsä.

  1. Levittäessä on helppo tehdä virheitä ja lopputuloksena voi olla tummia tai vaaleita läiskiä.
  2. Levitetty rusketus on lyhytaikainen – vaikutus kestää noin viikon.
  3. Dihydroksiasetoni (aine, joka ruskettaa ihon kaikissa itseruskettavissa) päätyy iholta suurina määrinä verenkiertoon ja on siellä karsinogeeninen.
  4. Suihkurusketuksessa hengität dihydroksiasetonia, mikä voi aiheuttaa syöpää.
  5. Vaikka iho näyttää ruskealta, levitetyn rusketuksen SPF on noin 3, ja vaikka jotkut keinorusketustuotteet sisältävät lisäaurinkosuojaa, sen teho kestää vain noin 2 tuntia.

On myös muita aurinkotonta rusketusta mahdollistavia menetelmiä, kuten injektioita ja tabletteja, mutta usein niihin liittyy vakavia terveysriskejä.

Vinkki: Älä käytä rusketustabletteja tai -injektioita.

Rusketustabletit sisältävät keinotekoista elintarvikeväriä nimeltä kantaksantiini, ja sen käyttö ihon sävyn muuttamiseen tarvittavissa määrissä on jo nykytiedon mukaan terveydelle haitallista.

spray_tan_file_240x240

3. Vaihda rusketusvaatteita ja käytä läpiruskettavia vaatteita

Jos haluat saada luonnollisen rusketuksen ilman voimakkaita rajoja, voit kokeilla vaihtaa uima-asujasi. Esimerkiksi voit yhtenä päivänä käyttää olkaimettomia bikineitä ja seuraavana niskan taakse sidottavia. Myös bikinien nauhojen siirtely auttaa. Makoillessasi vatsallasi voit avata selän nauhat kokonaan. Tämä antaa ihon eri alueille mahdollisuuden olla auringossa ja auttaa pehmentämään rusketusrajoja.

Mitä paljastavampia uima-asut ovat, sita pienemmät rajat jäävät. Sinun täytyy vain tietää, mikä sopii sinulle. On olemassa myös mikrobikinit, mutta niiden käyttö rannalla on käytännössä sama kuin kävellä sinne Boratin uimapuvussa.

Rusketusraidat

Vinkki: Käytä läpiruskettavia rusketusvaatteita.

Läpiruskettavat rusketus- ja uima-asut on suunniteltu niin, että auringonsäteet pääsevät tunkeutumaan niiden läpi. Käyttämällä niitä voit olla siisti ja säilyttää arvokkuutesi, mutta iho saa silti tummemman sävyn.

Samalla läpiruskettavat vaatteet eivät koskaan päästä läpi 100% UV-säteilystä, minkä vuoksi on tarpeen käyttää niitä tasaisen rusketuksen varmistamiseksi niin, että peität vaatteiden alta paljastuvan ihon matalan SPF:n aurinkosuojavoiteella tai luonnollisilla aurinkosuojavoiteilla.

 

opetus_neliö

Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään