Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

Viron ensimmäiset läpiruskettavat T-paidat ovat valmiina!

18 May 2020
Eesti esimesed läbipäevituvad T-särgid on valmis! - Smarttan

Koko Smarttanin toiminnan ajan asiakkaamme ovat pyytäneet läpiruskettavia T-paitoja. Olemme etsineet niitä muualta maailmasta, mutta aina on ollut jonkinlainen ongelma. Joko leikkaukset ovat olleet 90-luvulta, kangas outoa tai meiltä on vaadittu, että ostaisimme jokaista kokoa kokonaisen merikontillisen.

Lopulta totesimme, että ei jää muuta vaihtoehtoa kuin alkaa ommella itse. Viime syksystä lähtien olemme etsineet sopivaa kangasta ja luoneet yhdessä kumppaneiden kanssa erilaisia leikkausversioita. Testasimme kokonaisen pirullisen tusinan eri valmistajien kangasnäytteitä Taltechissa ja saimme hyvin erilaisia tuloksia. Lopulta valitsimme yhden Euroopan valmistajan sertifioidun kankaan ja kun leikkaukset olivat useiden kokeilujen jälkeen saavuttaneet parhaan muotonsa, ompelimme ensimmäisen erän paitoja valmiiksi.

Kankaasta.

Smarttan T-paita on ommeltu erityisestä läpiruskettavasta kankaasta, joka päästää läpi 40-60% UVA-säteilystä. Se on 10 kertaa enemmän kuin tavallisella puuvillaisella paidalla. Meidän kangas koostuu 60% puuvillasta, mikä tekee siitä ihoa vasten miellyttävän, ja 40% polyesteristä, mikä auttaa paidan kuivumaan nopeasti. Kankaan läpi tuleva hyödyllinen UVA-säteily ruskettaa ja auttaa D-vitamiinin muodostumisessa. UVB-säteilyä, joka aiheuttaa palamista, rajoitetaan merkittävästi. Näin toimivat myös aurinkovoiteet.

Miksi Valkoinen?

Hyvä läpäisevyys UVA-spektrissä johtuu sekä erityisestä materiaalista ja kudoksesta että osittain myös siitä, että sitä ei ole värjätty eikä siihen ole painettu mitään. Jokainen lisäaine (myös painoväri) on este UV-säteilylle. Siksi päätimme aloittaa valkoisella paidalla varmistaaksemme hyvän läpäisykyvyn UVA-spektrissä, huolimatta siitä, että kyseessä on puuvillaa sisältävä T-paitakangas.

Liikkeelle luotu.

Smarttan T-paita sopii niin puutarhassa puuhasteluun kuin urheiluunkin. Leikkaukset on suunniteltu siten, että paita on ihoa vasten, mutta keho voi liikkua mahdollisimman vapaasti. Meidän paitamme istuu hyvin, joustava kangas myötäilee kehon muotoja eikä estä liikkeitä. Mitä enemmän läpiruskettava kangas on kehoa vasten, sitä enemmän UV-säteilyä pääsee myös iholle.

Meidän paitamme auttaa sinua saavuttamaan tasaisemman rusketuksen ja keräämään D-vitamiinia jokaisena aurinkoisena hetkenä. Tarvittaessa se suojaa myös UV-säteilyn polttavalta vaikutukselta, sillä läpiruskettavat kankaat toimivat kuin aurinkovoiteet. Palamista ei tapahdu, mutta kesän lopussa olet silti kauniisti kullanruskea.

Naisten T-paita on V-kaula-aukolla ja vartalonmyötäinen.

Miesten T-paita on U-kaula-aukolla ja urheilullinen.

 

Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään