Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

Kuinka testasimme Smarttan-tuotteita

15 Sep 2022
Kuidas me katsetasime Smarttani tooteid - Smarttan

Kesä oli miellyttävän lämmin. Aurinkoa paistoi ja käveltiin paljon Smarttan-rusketusvaatteissa. Puseroita on nyt saatavilla kolmea eri mallia - miehille, kapeampi naisille ja leveämpi naisille. Kesällä valmistuivat myös ensimmäiset Smarttan-mekot ilmavalla rusketushuivilla.

Olimme jo pitkään olleet työn alla, joten lähdimme viikoksi Mallorcalle Välimerelle. Se oli erittäin mukava reissu! Mallorca on kaunis saari, jota voi turvallisesti suositella matkakohteeksi kaikille Välimerestä kiinnostuneille. Koronaviruksen vuoksi emme olleet aikaisemmin päässeet testaamaan tuotteitamme etelän auringonpaisteessa - vain kotona auringossa. Nyt tähän oli loistava tilaisuus ja kun lähdimme lomalle, otimme kaikki erilaiset Smarttan-tuotteemme mukaan.

On myönnettävä, että rusketus kangas on silti lämpimällä säällä paljon, paljon mukavampaa kuin tavallinen puuvilla. Se hengittää niin hyvin, että miehet eivät enää edes halua käyttää tavallisia puseroja. Vaellus vuorilla oli erityisen mukavaa rusketuspaitojen kanssa. Paahtava aurinko ei tehnyt liikaa ja ruskettavia rantoja oli tuskin havaittavissa.

Matkan aikana perheen tytär huomasi, että hänen suosikkinsa on miesten pusero. Overfit t-paita on tällä hetkellä muodissa😊 Joten naiset voivat nyt valita kolmesta eri Smarttan-puserotyylistä. Väristä puhumattakaan, meillä on valittavana kahdeksan erilaista.

Tuotteen lisäksi julkaisimme myös ensimmäisen rusketusmekkomme tänä kesänä! Tietysti tämä joutui koetukselle myös lomalla, niin kaupungissa kävellessä kuin illalla ravintolassa tyylikkäästä ruoasta nauttien. Oli mukavaa ja kaunista olla.

Huivi oli järjestetty näin ja tuohon, ja jotkut meistä tunsivat mekon kanssa erityisen ylimielisiä 😊

Mutta jännittävimmät tuotteet, joita pääsimme testaamaan, olivat pitkähihainen pusero ja minileggingsit, jotka on valmistettu uskomattoman ohuesta, joustavasta materiaalista. Kangas on sama kuin Smarttan-mekon mukana tuleva huivi. Ne, jotka ovat jo tilaaneet mekon itselleen, tietävät, että 😉 Työskentelemme parhaillaan tällaisen "kerman sijaan kangas" -setin kehittämisen parissa ja yritämme aloittaa niiden tarjoamisen Smarttan-verkkokaupassa tämän vuoden numeron sisällä.

Juuri ennen matkalle lähtöä saimme puseron ja minileggingsien ensimmäiset prototyypit valmiiksi, ja jännitys oli suuri. Idean mukaan tämän materiaalin tulisi korvata aurinkosuojavoide ja sillä voi ottaa aurinkoa mukavasti ja turvallisesti niin rannalla, vedessä, kadulla kuin vaelluksellakin. Kokeilimme kaikkea tätä matkallamme. Olimme erittäin tyytyväisiä tulokseen!

Tällainen setti osoittautui erittäin miellyttäväksi sekä maalla että vedessä. Kuivuu muutamassa minuutissa uinnin jälkeen. Puseronäytteessä ommellaan rintojen päälle ohut ihonvärinen vuori, sillä kesällä naiset nauttivat ilman rintaliivejä olemisesta. Ja tämä temppu todella toimi - vuorauksen ansiosta nännit eivät näy. Jokainen nainen voi siis itse päättää, käyttääkö rintaliivejä puseron alla vai ei. Rakastimme säästä. Ilma ja auringonsäteet kulkevat mukavasti ohuen ja rei'itetyn kankaan läpi. Kuvio huijaa katsojan silmän huomaamatta, että kangas on NIIN ohut. Meillä ei kuitenkaan ollut palovammavaaraa, kangas suojaa ihoa melko hyvin. Tietysti ihmisten, joilla on erittäin herkkä iho, on oltava varovaisia ​​ja kokeiltava vähitellen. Samalla ei ole pelkoa, että hikoilet, uisit tai unohdat tällaisen "kangaskerman". Ilman puseroa ei silti voi mennä ulos😊

Mini leggingsit olivat erittäin mukavat. Tavalliset alusvaatteet kuitenkin näkyvät niiden läpi. Suosittelemme, että käytät tämän kaltaisia ​​ihonvärisiä saumattomia stringejä leggingsien alla. Ne eivät erotu kuviollisen kankaan alta, hengittävät hyvin ja kuivuvat erittäin nopeasti leggingsien kanssa.

Nyt ei jää muuta kuin toivoa, että uudet tuotteet valmistuvat nopeasti ja ihanat asiakkaamme pääsevät myös testaamaan niitä aurinkomatkoillaan. Sillä välin nappaa Smarttan.ee verkkokaupasta matkallesi hyvien kumppaneidemme tuottamat t-paidat, mekot ja tietysti rantaasut!

Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään