Ohita ja siirry sisältöön

Tarinoita rusketuksesta

Smarttanin asiakkaspalaute helmikuussa 2023

23 Mar 2023
Tagasiside Smarttan klientidelt veebruaris 2023 - Smarttan

Muistattehan, että kysyimme asiakkailtamme helmikuussa, miten he ovat tyytyväisiä läpiruskettaviin vaatteisiimme ja tietenkin, onko heillä mitään läpiruskettavia unelmia, joita heidän vaatekaapistaan vielä puuttuu. Olemme erittäin kiitollisia kaikille, jotka vastasivat ja jakoivat ajatuksiaan kanssamme. Vastauksia tuli yhteensä 105 henkilöltä, mikä on perheyrityksemme kannalta todella paljon! Erityisen ihanaa oli lukea pitkiä ja perusteellisia vastauksia. Melkein itku tuli silmään, kun kehuttiin verkkokaupastamme ostettuja vaatteita, kuvailtiin tilanteita, joissa ja miten on päästy niitä käyttämään, ja kiitettiin miellyttävästä ja ystävällisestä palvelusta. Me rakastamme teitä myös🥰

Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme kolme onnekasta, jotka saivat valita mieleisensä tuotteen Smarttanin verkkokaupasta. Voittajiksi osuivat KRISTI VAINURA, PIRET LULLA ja ESTER BRÜK. Paljon onnea!

Niin suuren määrän positiivista palautetta lukiessa aloimme miettiä, kuinka voisimme tuoda enemmän tyytyväisten asiakkaidemme arvokkaita tarinoita ja ajatuksia niille ihmisille, jotka tähän mennessä eivät ole kuulleet verkkokaupastamme tai tällaisista upeista läpiruskettavista vaatteista mitään.

Siksi kerromme tässä, että kaikille, jotka ottavat aikaa ja kirjoittavat kommentin jonkun verkkokauppamme tuotteen alle tai julkisen arvostelun Facebookiin tai lähettävät meille kuvan* itsestään tai ystävästään (hänen suostumuksellaan tietenkin) käyttäen läpiruskettavia vaatteita, joita voimme käyttää sosiaalisessa mediassa tai kotisivumme blogissa, lähetämme jatkossakin henkilökohtaisen 25% alennuskoodin. Koska mitä useampi ihminen kuulee Smarttanin verkkokaupasta ja läpiruskettavista vaatteista, sitä laajemman valikoiman ja laadukkaampia tuotteita voimme tarjota. Win-win, kuten sanotaan.

(*)Suuri kiitos sinulle, rakas asiakas Margit❤️, että lähetit meille ihanan matkakuvan ja annoit tällaisen mahtavan idean!!! Kuvassa Margit käyttää läpiruskettavia Purple Amalfi -haaremi housuja.

Kyselystä saimme myös paljon ajatuksia, millaisia läpiruskettavia vaatteita vielä tarvitaan. Eniten kaivattiin eri mallisia mekkoja, eri pituisia hameita, housuja ja leggingssejä. Hauskimmat ehdotukset olivat, että voisimme tehdä myös läpiruskettavat hatut ja sukat🤣 Sinänsä se olisi hauskaa, mutta tällaiset ohuet ja ilmavat kankaat, jotka päästävät valoa läpi, eivät sovellu hattuihin ja sukkiin. Tarvittaessa suosittelemme päässä käytettäväksi läpiruskettavaa huivia ja jalkaan pitsisukkia. Silloin pää on suojattu ja jaloissa rusketusraja on pehmeämpi.

Lopuksi tuomme esiin muutamia valittuja vastauksia, jotka olivat hieman pidempiä kuin kaksi sanaa. Kiitämme vielä kerran kaikkia ihania asiakkaitamme, te olette ideoidemme ja inspiraatiomme lähde!

Anu Minulla on Storm-sarjan haaremihousut, urheilutoppi, bikinialaosa ja lantiohuivi - ihastuttavat värit, kevyet, mukavat ja kuivuvat erittäin nopeasti, matkalaukussa vievät hyvin vähän tilaa - suosikkejani. Käytän myös sisätiloissa treenatessani mukavuuden ja ilman läpäisevyyden vuoksi. Viimeksi hankin sarongin, joka nyt odottaa aurinkoista kesää :)

Linda
Olen käyttänyt mekkoa, uimapukua, leggingsejä ja toppia. Erityisesti viime kesänä suosikkejani olivat mekko ja uimapuku 🤗 Yksivärisiä pitkiä (tai puolipitkiä) leggingsejä käyttäisin mielelläni :)

Siiri Olen käyttänyt Smarttanin aurinkovaatteita jo vuosia. Olen erittäin tyytyväinen ja tilasin hiljattain uudet. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Kadi
Valitettavasti löysin teidän tuotteenne niin myöhään, etten ehtinyt viime vuonna kokeilla. Mutta tänä vuonna korjaan tilanteen, koska olen kuullut ystäviltä paljon hyvää palautetta. Ihoni menee suorassa auringonvalossa heti punaiseksi ja sen jälkeen iho hilseilee… toivon, että teidän vaatteidenne kanssa on riittävästi suojaa ja samalla saan hieman väriä.

Ruth
Olen ollut Smarttanin asiakas yli kaksi vuotta. Kaapissani on useita T-paitoja, haaremihousut, leggingsit, urheilutoppi, poncho ja kaftaani. Nyt tilasin pitkähihaisen paidan. Rakastan aurinkoa, liikkumista auringossa ja meren äärellä olemista. Kesäpäivinä menen koiran kanssa rannalle ylläni Smarttanin leggingsit ja urheilutoppi - ei tarvitse vaihtaa vaatteita ja uinnin jälkeen sekä toppi että leggingsit kuivuvat nopeasti. Jos nautin auringosta hieman enemmän rannalla, puen ylleni Smarttanin T-paidan tai ponchon. Kesällä Virossa, talvella lämpimässä maassa juon aamukahvini ylläni Smarttanin kaftaani. Mutta ehdottomat suosikkini ovat haaremihousut, joita käytän ulkona ja sisällä myös talvella, ne ovat vain niin mukavat.

Ülle
Tilasin haaremihousut viime kesäksi ja olen erittäin tyytyväinen. Suositukseni perusteella olette saaneet ainakin kaksi uutta tilaajaa.

Teet
Käytän uimahousuja ja läpiruskettavaa paitaa. Viimeksi mainitun ansiosta voin ruskettua paidan alta ilman, että tarvitse erikseen mennä aurinkoon, vain kävellessä/ pyöräillessä kadulla. Kävin äskettäin Perussa, joka on lähellä päiväntasaajaa, korkean UV-säteilyn alueella, siellä suositellaan käyttämään 50 suojakertoimen aurinkovoidetta. Iho paidan alla ei kuitenkaan palanut, mutta sai kauniin sävyn.

Kaire
Valitettavasti olen päässyt kokeilemaan auringossa vain Kiniki bikineitä ja lyhyttä mekkoa. Nyt talvella tilasin Smarttanin pitkähihaisen paidan ja minileggingsit, joita testaan tulevana kesänä. Odotan innolla!😍 Mitä voin heti sanoa, että näiden kahden yrityksen materiaalit ovat kuin yö ja päivä. Smarttanin kangas on niin silkkinen ja pehmeä ja kevyt ja ilmava✨😊 verrattuna Kiniki-kankaaseen, joka on karkeampi, jäykempi ja ei niin hyvin ilmava (ottaa kuumassa auringossa nopeasti hikoilemaan, mutta viileämmässä tuulessa pitää kehon lämpimänä😃). Kiitos sydämestäni maailman parhaasta palvelusta, joka oli/on poikkeuksellisen ystävällinen ja ammattimainen!!!❤️Super kokemus!!!🥰

Tiina
Olen päässyt kokeilemaan melkein kaikkia tuotteita. Olen erittäin tyytyväinen. Odotan innolla tuotevalikoimaan lisääväni alaspäin levenevää minimekkoa eli "kello"-mallia, joka sopisi myös täyteläisemmille vartaloille!

Piret
Minulla on aurinkovaatteet, erittäin mukavat, erityisesti pidän noista pirteistä etelämaiden kuoseista

Triin
Läpiruskettavia aurinkohousuja, mekkoa, T-paitaa, ympärille kiedottavaa vaippaa. Pitkähihaisessa paidassa olisi kiva, jos suuremmissa ko'oissa olisi hieman väljemmät hihat (tai sitten eri malli). Todella suuria kokoja voisi myös olla. Erittäin tyytyväinen.

Maivi
Minulla on mekko. Ihana mekko ja mukava pitää. Lisäksi toivoisin lyhyitä hihoja (melkein kyynärpäihin asti, ei mikropituisia) suurempien kokojen ystäville. Ja kangasta - itse tekemistä varten :-) - esimerkiksi muutaman metrin valmiiksi leikattuina kupongeina, jottei tarvitsisi avata oikeaa kangaskauppaa. Suurempien kokojen ystävät voisivat tällöin luoda itselleen sopivamman ratkaisun.

Margit
Minulla on jo useita vaatekappaleita: leggingsit, T-paita, haremihousut (ne olivat viime vuonna mukanani Abu Simbelin temppelissä), uimapuku, olkaimellinen toppi, aurinkotoppi ja viimeisimpänä ostin mekon (mekko tulee maaliskuun lopussa mukaani Egyptiin koptiluostareita tutkimaan). Olen tuotteisiin erittäin tyytyväinen! Mutta - 53-vuotias nainen toivoisi, että rintaosa olisi tukevampi, eli jotkut topit ja aurinkouimapuvut voisivat olla rintatukivahvikkeilla, vaikka kevyellä porolonikerroksella. Uimapukuni onkin siksi tällä hetkellä käyttämättä, koska siihen täytyy ommella tukivahvike rintaosaan. Mutta muuten - jatkakaa samaan malliin!


Sirje
Olen käyttänyt paljon ja uskallan suositella KAIKILLE uimapukua. Olen käyttänyt vähemmän housuja, mutta niitäkin uskallan suositella. Uusia tuotteita en ole ehtinyt hankkimaan itselleni, mutta todellakin suunnittelen seuraavia ostoksia.

Mairis
Olen teidän tuotteiden suuri fani. Vaatekaapistani löytyy mekkoja, uimapukuja ja aurinkovaatteita.

Insa:
Minulla on miesten T-paita ja uimahousut. Molemmat olivat kuumassa ihoystävällisiä ja kuivuivat nopeasti. Leikkaukset sopivat, mutta värivalikoima voisi olla laajempi. Paidat ovat pehmeitä ja istuvat hyvin, samoin ovat kuivat (toisin kuin tavallinen puuvilla). Valitettavasti en viettänyt auringossa niin paljon aikaa, että olisin voinut varmistua randittoman ruskettumisen mahdollisuudesta - mutta housujen raita jäi vähemmäksi. Hyviä tuotteita ja aion ehdottomasti jatkaa niiden käyttöä ja suosittelen niitä myös muille.

Marie
Kokeilin klassista uimapukua, mutta valitettavasti se oli minulle liian lyhyt. Sitten päätin tilata Coral-mekon ja sillä kävin koko kesän ympäri ja uin.

Ester
Minulla on aurinkovaatteet. Kuivuvat nopeasti, vievät vähän tilaa, ovat hyviä.

Tiiu
Smarttanin T-paidan materiaali on ehdottomasti miellyttävämpi kuin kaikki hehkutetut hengittävät yms. urheilupaidat. Olen käytännössä hylännyt ne, koska en ole löytänyt niistä yhtäkään mainostettua ominaisuutta. Turkissa käytin bikineitä ja olkaimetonta mekkoa, joka on todella mukava ja toiminnallinen vaate. Se pysyy ongelmitta yllä ja on mukavan ohut ja ilmava. Käytin sitä jo kesällä kuumalla kotona ja suorassa auringonvalossa Kabristen country-tanssimaratonilla heinäpellolla.

Liia
Olen kokeillut bikinejä, uimapukua, mekkoa ja T-paitaa. Olen tyytyväinen kaikkiin ja ne ovat aina mukanani rantalomilla. Uimapukujen kohdalla pidän erityisesti siitä, että ne kuivuvat nopeasti. Ohuen kankaan mekon kohdalla pidän siitä, että sen voi pistää laukkuun eikä se rypisty. T-paita on yksinkertaisesti kiva. Sitä, että nämä tuotteet olisivat läpiruskettavia, en ole suoraan havainnut, mutta ehkä se riippuu ajasta auringossa.

Külli
Minulla on uimapuku ja mekko. Olen erittäin tyytyväinen. Erittäin käytännöllisiä vaatteita. Matkalle kevyt ottaa mukaan, kuivuvat nopeasti. Mekko näyttää päällä paljon kauniimmalta kuin kuvassa. Uimapuku on erittäin mukavan mallinen. Ruskettuessa jäävät minimaaliset rajat.

Elbe
Olen ostanut yhden tuotteen, aurinkouimapuvun, jolla olen erittäin tyytyväinen. Jää kyllä hienovaraisia rajoja, mutta ne ovat pikemminkin näkymättömiä. Yleisesti kevyt ja mukava. Suosittelen lämpimästi!

Anneli
Olen usein ajatellut niitä, mutta en ole vielä päässyt ostamaan. Kesäksi on kuitenkin varma suunnitelma hankkia useampi tuote, olen kuullut paljon positiivista palautetta.

Terje
Minulla on uimapuku ja rantamekko. Molemmat ovat kauniita ja mukavia.

Anne
Olen ostanut useita tuotteita, toistaiseksi olen tyytyväinen😊

Liis
Olen tähän mennessä ostanut Kiniki-päivitusvaatteita, mekon ja topin, ja voin sanoa, että olen tyytyväinen. Suurin päänvaiva aiheuttaa oikean koon valinta ja hyvä istuvuus, mutta se on tällaisten vaatteiden kanssa väistämätöntä.

Kristina
Kaikki miellyttää, kuivuvat erittäin hyvin.

Karin
Olin Teneriffalla uimapuvussa, kuivuu nopeasti eikä kehossa ole vahvoja ääriviivoja, olisin halunnut samanlaisen mekon, kirjavan kuosin.

Kairi
Olen kokeillut bikineitä. Hyvät, kevyet, mukavat. Kuivuvat helposti. Miinuksena se, ettei tue rintaa.

Merje
Smarttanin vaaleansininen läpiruskettava naisten T-paita on mahtava. Olen erittäin tyytyväinen ja aion ostaa lisää paitoja.

Arnika
Minulla on bikinit, joilla olen erittäin tyytyväinen. Ruskettumisrajat ovat huomattavasti hienovaraisemmat ja niitä on helpompi välttää.

Anne
Ostin miehelleni uimahousut, hän on niihin erittäin tyytyväinen.

Pille
Olen käyttänyt aurinkovaatteita eli bikineitä. Erittäin mukavat. Kuivuvat nopeasti.

Ave
Olen kokeillut läpiruskettavia päivitusvaatteita ja todella, niin selkeitä päivitusrantoja ei muodostunut. Saumoissa vain hieman.

Karin
Olin Teneriffalla uimapuvussa, kuivuu nopeasti eikä kehossa ole vahvoja ääriviivoja, olisin halunnut samanlaisen mekon, kirjavan kuosin.

Kairi
Olen kokeillut bikineitä. Hyvät, kevyet, mukavat. Kuivuvat helposti. Miinuksena se, ettei tue rintaa.

Luule
Minulla on haremihousut. Olen erittäin tyytyväinen, miellyttävä materiaali ja ruskettuu läpi vaatteiden.

Ulla
Olen ostanut kaksi mekkoa. Erittäin miellyttäviä materiaaliltaan ja leikkaukseltaan. Aion ostaa myös bikinit ja T-paidan ja ehkä jotain muutakin :) Suosittelen kaikille ystävilleni.

Ligita
Minulla on mekko, viitta ja olen erittäin-erittäin tyytyväinen!

Marika
Minulla on pitkät housut ja olkahuivi. Erittäin tyytyväinen kaikin puolin.

Edellinen
Seuraava

Kiitos tilauksesta

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity!

Katso vastaavat tuotteet

Lisää ostoskoriin

Äskettäin katsottu

this is just a warning
Kirjaudu sisään